Naše další společnosti

Mobilita a financování

Sklářská výroba

Strojní výroba

Domy a byty

Školství

O nás

Náš vznik se datuje do roku 1992, kdy mladý muž Pavel Louda založil s pomocí malého týmu kolegů nedaleko Poděbrad provozovnu pro prodej a servis vozů ŠKODA. V současné době jsme největším dealerem vozů ŠKODA a Hyundai v České republice a současně významným prodejcem nových vozů dalších deseti značek. S programem Louda Auto+ tvoříme pevné postavení na trhu v prodeji prověřených ojetých automobilů s jasným původem a garantovaným technickým stavem i stavem kilometrů. Naše sesterská společnost CAR4WAY svou velikostí jednoznačně dominuje na carsharingovém trhu.

Nabízíme širokou škálu služeb po celé České republice a zajišťujeme mobilitu pro všechny vaše životní situace – ať už vůz potřebujete pouze půjčit, objednat si jej na operativní leasing nebo si jej koupit do osobního vlastnictví. Na většině našich poboček naleznete také autorizované servisy, dostupné jsou pro vás i autopůjčovny, odtahová služba, značkové finanční služby či řešení mobility pro podnikatele a firmy. Jsme vaše chytrá cesta k cíli.

Patříme do holdingové skupiny Louda, která navazuje na tradiční české, zejména průmyslové obory, jako jsou automobilismus, strojírenství, výstavba bytů, výroba skla, ale i školství. Podařilo se nám tak vytvořit rozmanitou skupinu rozvíjející se v 6 různých odvětvích. Stali jsme se zároveň významným regionálním zaměstnavatelem, u nějž našlo své uplatnění přes 1 500 pracovníků.

Naši zaměstnanci se každý den starají o to, aby všechny vaše požadavky a přání byly uspokojeny rychle, bezpečně a kvalitně. Jen díky nim můžeme přinášet do vašich domovů radost a spokojenost. Za jejich loajalitu a nasazení jim patří velké díky.

Novinky

  • Škoda Fabia Monte Carlo – malý vůz s velkou výbavou
    Škoda

    Škoda Fabia Monte Carlo – malý vůz s velkou výbavou

    Škoda Fabia byla dlouhá léta symbolem běžného a poměrně levného auta pro každodenní užití. Nová Škoda Fabia v provedení Monte Carlo ale vzbuzuje pozornost. Černá střecha s panoramatickým oknem, světla s pokročilou LED optikou, lesklý žebrovaný difuzor pod zadním nárazníkem, tahle Fabia má prostě styl. A když zvolíte výraznější barvu, jako je třeba oranžová metalíza Phoenix, budete zaručeně budit pozornost jako s mnohem dražším vozem.

  • JARNÍ PŘEZUTÍ PNEUMATIK
    Louda Auto

    JARNÍ PŘEZUTÍ PNEUMATIK

    Od dubna můžete konečně přezout na letní pneumatiky. Proto jsme pro vás připravili jedinečnou akci. Objednejte se k nám pohodlně online na přezutí a získejte při rezervaci SLEVU 50 % na seřízení geometrie. 

  • Obytné vozy
    Obytné vozy

    Obytné vozy

    V nabídce Louda Auto naleznete také obytné vozy k prodeji i zapůjčení.

  • ŠEKOVÁ KNÍŽKA PRO VOZY ŠKODA
    Škoda

    ŠEKOVÁ KNÍŽKA PRO VOZY ŠKODA

    Vlastníte vůz značky Škoda, jehož stáří je 4 a více let? Právě vy můžete využít Šekovou knížku, která je plná skvělých výhod a slev pro servis vašeho vozu. Stačí si ji jednoduše stáhnout nebo o ni zažádat přímo u nás na pobočce.

  • Skladové vozy Hyundai ještě atraktivněji
    Hyundai

    Skladové vozy Hyundai ještě atraktivněji

    Vybrané vozy dostupné skladem získáte nyní s celkovým zvýhodněním až 220 000 Kč.

  • Nové Audi Q7 SUV
    Audi

    Nové Audi Q7 SUV

    Výkonný pohon quattro a sportovní design, impozantní proporce a prostor až pro sedm osob - Audi Q7 SUV přesvědčí svým výkonem a vysokou vhodností pro každodenní použití.

  • Skladové vozy Dacia ještě výhodněji!
    Dacia

    Skladové vozy Dacia ještě výhodněji!

    S akční nabídkou Dacia získáváte nový vůz Dacia ihned a navíc se zvýhoděním až 50 000 Kč.

  • Extra vybavené modely People
    Volkswagen

    Extra vybavené modely People

    Chcete si pořídit nový vůz značky Volkswagen, ale potrpíte si na tom nejlepším? Vyberte si modely People s tou nejžádanější výbavou v hodnotě až 222 600 Kč zdarma a dopřejte si ten nejlepší zážitek z jízdy. Modely People jsou přesně to, co potřebuje každý řidič, aby byla jeho cesta vždy pohodlná a bezpečná.

  • Představujeme nové modely Volkswagen
    Volkswagen

    Představujeme nové modely Volkswagen

    Tento rok přijede hned několik nových modelů, které rozhodně nechcete prošvihnout. Již nyní si je můžete předobjednat, abyste byli mezi prvními hrdými majiteli.

  • Mazda s extra balíkem výhod v hodnotě 155 000 Kč
    Mazda

    Mazda s extra balíkem výhod v hodnotě 155 000 Kč

    Skladové vozy Mazda pořídíte nyní s extra balíkem výhod v hodnotě až 155 000 Kč.

  • Výhodný servis pro Ford
    Ford

    Výhodný servis pro Ford

    Jste hrdým majitelem vozu značky Ford a chystáte se na pravidelnou servisní prohlídku? Využijte naši akční nabídku a získejte zvýhodněný servisní balíček s 20% slevou.

  • Nejlepší nabídka vozů Renault
    Renault

    Nejlepší nabídka vozů Renault

    Skladové vozy ihned bez čekání a navíc s cenovým zvýhodněním, sadou zimních pneumatik a servisní smlouvou na 5 let zdarma při financování.

NAŠE POBOČKY
 Moje poloha
Načítání mapy se nezdařilo
Loading...
Offline