O nás

Poskytujeme autorizované servisní služby a provádíme záruční i pozáruční servis vozů Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA, Mazda, Ford, Hyundai, Renault, Dacia a Fiat. Využít našich služeb však můžete s vozem jakékoliv značky. Nabízíme běžné prohlídky, pneuservis, STK a měření emisí, úpravy vozů pro ZTP a ZTP/P, seřízení geometrie podvozku, mytí a leštění karoserií, desinfekci interiérů, čištění klimatizací, či opravy obytných vozů. K dispozici máme vlastní klempírnu i autolakovnu, realizujeme polepy vozidel. Specializujeme se také na opravy havarovaných vozů, a to včetně zajištění odtahu a likvidace pojistné události. V průběhu čekací doby na vyřízení zakázky pro vás rádi zajistíme náhradní automobil.

Působíme v mnoha městech po celé České republice. V současné době zavádíme takzvaný bezkontaktní servis prostřednictvím Louda Key Box. Jedná se o moderní službu bez fyzického setkání s námi, a to v čase, který nejvíce vyhovuje vám – přistavení i vyzvednutí vozu je možné 24/7.

Zakládáme si na profesionálním přístupu zaměstnanců, náš personál je pravidelně školen, abyste u nás byli maximálně spokojení. Za kvalitou poskytovaných servisních služeb si stojíme, pokud se však na vaší straně objeví jakékoliv pochybnosti, námitky či stížnosti, neváhejte se na nás obrátit na emailu kvalita.servis@louda.cz. Vše s vámi vyřešíme k oboustranné spokojenosti.

Vedení servisních služeb

Boháč Pavel

Pavel Boháč

Ředitel obchodu a marketingu servisních služeb
servisni.sluzby@louda.cz

Knobloch Jan

Jan Knobloch

Technický ředitel servisních služeb
servisni.sluzby@louda.cz

Sledujte nás na sociálních sítích

NAŠE POBOČKY
 Moje poloha
Načítání mapy se nezdařilo
Loading...
Offline